Laddar...

Om oss

Vår mission är att skapa fler och bättre möjligheter för talanger & uppdragsgivare.

Talent Network erbjuder uppdragsgivare och talanger ett alternativt sätt att mötas utan att för den delen vara en avtalspart mellan talangen och uppdragsgivaren. Genom vår plattform för vi  effektivt samman talanger och uppdragsgivare utan ineffektiva och fördyrande mellanhänder.

Om du tycker att det skaver att det finns en avtalspart mellan dig och din konsult. Om du tycker att din organisation kan utvärdera en kandidats lämplighet minst lika bra som en konsultförmedlare. Om du vill få fler lojala konsulter som talar lika positivt om ditt bolag som dina anställda gör. Då är Talent Network ett alternativ för dig.

Vi erbjuder dig som uppdragsgivare, för en fast låg avgift, fri tillgång till vårt ständigt växande nätverk av talanger. Du som uppdragsgivare söker, hittar och kontaktar själv lämpliga kandidater direkt i vår plattform. När det är dags att teckna avtal gör du det direkt med konsulten. Talent Network agerar aldrig mellanhand och skär således aldrig emellan det pris du och konsulten kommer överens om.